Raymond Dubbelt is de zakelijk adviseur en mede-producent van Theaterhuis010. Samen met Sander van den Brink zorgt hij voor de organisatorische fundering van het bedrijf en de daaruit voortkomende producties. Dit doet hij, vanwege het opstartende karakter, op vrijwillige basis zodat beheerskosten voorlopig laag gehouden kunnen worden.

Naast de deelname in Theaterhuis010 is Raymond werkzaam op het hoofdkantoor van een Rotterdamse zorginstelling in de functie van ‘Specialist Bedrijfsvoering’.

De studie-achtergrond van Raymond is ‘Business Administration’, ofwel Bedrijfskunde. In 2009 behaalde hij zijn Bachelor diploma aan de RSM Erasmus University, met een Minor in ‘Sociology of Culture’. De Rotterdam School of Management (RSM) stond in 2006 en 2007 vermeld in de top 20 van beste businessschools ter wereld van The Wall Street Journal. In 2010 bezette de RSM de elfde plaats op de ranglijst van beste Europese businessschools van de Financial Times. 

Naast de zakelijke inbreng is Raymond ook actief geweest als geluidstechnicus bij enkele producties van Theaterhuis010. Dit komt voort uit zijn belangrijkste hobby, muziek.