Theaterhuis010 De werkvloer op

Vanuit dit onderdeel leveren wij theatrale diensten. Dit doen wij altijd in overleg met u, zodat wij naar aanleiding van uw ideeën het concept of de act kunnen ontwikkelen.

REGIE

Theaterhuis010 kan een regisseur voor uw theatergroep of koor voor u zoeken naar aanleiding van uw project. Wij kiezen dan, in overleg met u, een geschikte regisseur. Zo deden wij tot nu toe onder andere de regie voor het Nieuw Capels Toneel, Toneelgroep Divers, Theatergroep MASK, Toneelgroep de Flits en Theatergroep Eglentier. (meer informatie: info@theaterhuis010.nl)

EDUCATIE

Theaterhuis010 kan in overleg met u uw les geven of speciaal voor u een les ontwikkelen. Van het PO tot en met het HBO en van het VO tot en met privé-lessen. Alles is mogelijk en zeker op uw verzoek.  (meer informatie: info@theaterhuis010.nl)

TRAININGEN

Een cursusdag of een lezing voelt vaak zo passief, terwijl we helderder denken na een actieve activiteit. Tijd voor actieve workshops dus! Theaterhuis010 verzorgt deze geheel in overleg met u en binnen het thema en het leerdoel van de dag. Activeren en dus beter leren!  (meer informatie: info@theaterhuis010.nl)

PRESENTATIE en ACTS

Theaterhuis010 praat graag uw evenement op een enthousiaste wijze aan elkaar. Van veilingmeester tot presentator. Hierbij zal het publiek natuurlijk actief uitgedaagd worden en alles vloeiend en vlot aan elkaar gepraat worden.  Theaterhuis010 verzint voor u acts of overlegt met u de mogelijkheden om reeds bestaande acts in te huren. Dit kan een leuke aanvulling zijn bij uw personeelsfeest. Zo was Theaterhuis010 aanwezig bij het personeelsfeest van Total Produce op de SS Rotterdam! Van presentatie en veilingmeester tot openingsact en cabaret: voor ons is het geen probleem.  (meer informatie: info@theaterhuis010.nl)