Seizeon 2014/2015 staat op het punt van beginnen. Ook dit jaar staan er weer twee regie’s op stapel.

Allereerst de regie bij toneelgroep MASK in Oud-Beijerland. Hier zal een nieuwe uitdaging voor de groep worden aangegaan. Er zal gewerkt worden vanuit een nieuwe speelstijl en een grootse voorstelling zal worden neergezet. Natuurlijk kunnen we de titel nog niet bekend maken, maar deze volgt zeer snel.

Ook zal Theaterhuis010 bij ’t Kapelletje de jaarlijkse kerstpanto regisseren. Het stuk, Donkie Sjot, is een doldwaas verhaal over de dolende ridder strijdend tegen alles wat kwaad en onrecht is. De hilarische speelstijl van de kerstpanto wordt één groot feest. Dus deze kerst, naast de vrolijke kerstdagen, een hoop gelach in theater ’t Kapelletje.

20 September 2014 wordt er met twee prive-leerlingen van Dramacoach een scène gespeelt tijdens het verborgen theater festival in theater ’t Kapelletje. De regie is in handen van Sander van den Brink.

Tot slot gaan we ook dit seizoen weer verder met de trainingen communicatie&gedrag in samenwerking met WensWare Solutions, de lessen voor kunstgebouw door Zuid-Holland op het primair onderwijs, privé-lessen en welke andere projecten zich er voor gaan doen.

Voor wensen, informatie of een aanvraag kan er natuurlijk altijd gemaild worden naar info@theaterhuis010.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA