Een team wordt je niet zomaar. Een team wordt je ook niet in 1 dag. Elkaar beter leren kennen op een heel ander gebied en daardoor elkaars kwaliteiten waarderen kan, daarentegen, al in een ochtendje. Theaterhuis010 heeft enkele workshops ontwikkelt die vooral in het teken staan van plezier en elkaar kwaliteiten benoemen en benutten. Hieronder vindt u enkele van onze opties, maar iets geheel nieuws en volledig op maat kan natuurlijk ook. Neem bij interesse contact op met info@theaterhuis010.nl

 

DE LIPDUB

Inhoud: Tijdens deze workshop maak je met het gehele personeel in een ongedwongen sfeer een persoonlijke lipdub. Deze kan gebruikt worden ter promotie van het bedrijf (bijvoorbeeld erg leuk met kerst, pasen of valentijn), maar daarnaast is de workshop an sich zo opgebouwd dat hij de sfeer en samenwerking van de groep bevordert. Het is een ochtend (of middag) hard werken en de ontlading is aan het eind dan ook groot.

Groepsgrootte: minimaal 18 deelnemers, maximaal 150 deelnemers.
Kosten: 300,-  + €21,50 per deelnemer (ex btw en reiskosten)

TWEE IS EEN DIALOOG

Inhoud: Dit is een echte theaterworkshop. Speciaal bedoeld om meer uit een dialoog te halen. Wilt u op dit gebied ondersteuning dan helpen wij u graag. Iedere dialoog kan anders dan je verwacht. Humor, tragedie of stiekem toch clownerie voor ons kan het allemaal. In 3 uur werken wij naar een eindresultaat, maar vooraf aan de repetitie hebben wij altijd een kort voorgesprek om de wensen kenbaar te maken.
Groepsgrootte: Minimaal 2, Maximaal 6.
Kosten: €110,-  + €5,- per deelnemer (ex btw en reiskosten)

KLAAR, CAMERA, ACTIE!

Inhoud: Deze workshop verdeelt de taken, benut iedereen zijn kansen en zorgt voor een hilarisch eindresultaat. Met de groep speel je momenten na van een grote filmklassieker. Iedereen heeft een taak, van regieen montage tot en met natuurlijk de acteurs. In twee dagdelen werken we naar een geweldig eindproduct. Denk hierbij aan komische reproducties van: ‘back to the future’, ‘James Bond’ en ‘Jurassic Park’.
Groepsgrootte: Minimaal 12, Maximaal 50.
Kosten: €600,-  + €21,50,- per deelnemer (ex btw en reiskosten)