Op het gebied van communicatie biedt Theaterhuis010 verschillende workshops die inzicht bieden in het non-verbale gedrag. Iedere workshop kent een aangename afwisseling tussen het leerzame en het plezierige. Door de openheid van de workshops worden de deelnemers al snel uitgedaagd buiten hun comfort-zone te gaan.

Basis gedrag en communicatie

IMAG3380

Inhoud:  Aan de hand van de theorie van de ‘de roos van Leary’ worden enkele situaties aangehaald en geanalyseerd. Door middel zelfreflectie en feedback van de groep wordt de deelnemer zich bewust van zijn of haar non-verbale uitstraling. De deelnemer krijgt inzicht in kleine gedragsveranderingen en de eventuele invloed op anderen. Door middel van een wedstrijd worden de deelnemers uiteindelijk uitgedaagd te schakelen binnen hun gedrag.
Groepsgrootte: minimaal 4 maximaal 16
Duur: 2 uur
Kosten: €350,- (ex btw en exclusief reiskosten)

Gedrag en communicatie – uitgebreid

Inhoud:  Aan de hand van de theorie van de ‘de roos van Leary’ worden enkele situaties aangehaald en geanalyseerd. Door middel zelfreflectie en feedback van de groep wordt de deelnemer zich bewust van zijn of haar non-verbale uitstraling. De deelnemer krijgt inzicht in kleine gedragsveranderingen en de eventuele invloed op anderen. Door middel van een wedstrijd worden de deelnemers uiteindelijk uitgedaagd te schakelen binnen hun gedrag. Deze workshops daagt de deelnemers uit meer buiten hun comfort-zone te gaan.
Groepsgrootte: minimaal 4 maximaal 16
Duur:  6 uur verspreid over 3 bijeenkomsten. (In overleg ook in andere vorm mogelijk)
Kosten: €800,- (ex btw en exclusief reiskosten)

Conflict in het gesprek

Workshop Siberia Chica Chica - sept 2010Inhoud:  Hoe kan er omgegaan worden met conflictsituaties in een gesprek. Deze workshop geeft inzicht in 2 typen conflicten en leert de conflicten tackelen door het conflict van degene te behouden van wie het is. Door middel van gedragsverandering wordt er toegestuurd naar een handige conflicthantering. In deze workshops wordt er niet ingegaan op een fysiek conflict.

Groepsgrootte: minimaal 2 maximaal 16
Duur:  2 uur
Kosten: €150,- (ex btw en exclusief reiskosten)